Badacsony, Badacsony Bor7

Koncert info

Időpont: július 23, 2024 20:00
Helyszín: 8258 Badacsonytomaj
Kategória: Koncert

Részletek

2024. július 23. kedd
Badacsony Bor7, Badacsony Park

20:00 Crazy Little Queen Tribute Band

Szereted a QUEEN-t? Akkor itt a helyed!
A legnagyobb QUEEN slágerek a Crazy Little Queen zenekartól!

Badacsonyi Bor7 2024.
A vulkanikus talajról származó badacsonyi boroknak egyedi karakterük van. Nem véletlen, hogy a Badacsony borát az „Istenek Nektárjának” is nevezik. A BOR7 egyik fő célkitűzése, hogy a borok szerelmeseit idecsalogassa a Badacsonyi Borvidékre. A borok mellett változatos színpadi produkciókkal és kísérő programokkal várják az érdeklődőket. A BOR7 alatt az idelátogatók megismerkedhetnek a régió boros hagyományaival, sőt szabadtéri koncertek, művészeti programok, sportolási és kikapcsolódási lehetőségek, valamint kulináris örömök is várják a borkedvelőket.
A BOR7 rendezvény a badacsonyi borászok és borászataik ünnepe is. A 17 nap alatt megtalálható lesz a VáliBor, a Büttner Borbirtok, a FATA Pince, a Laposa Birtok, a Borbély Családi Pincészet, a Sipos Borház, az Éliás Birtok, az Istvándy Birtok és a Málik Pince borai, valamint a Cserpes Sajtműhely sajtjai és pogácsái.

Változatos színpadi produkciók találhatók a kínálatban, a népzenén át a rockabilly, a jazz, a swing, a rock, a pop, és az eletronikus zene kedvelői is megtalálhatják a kedvükre valót.

#Queen #QueenTribute #CrazyLittleQueen #CrazyLittleQueenTribubeBand #Badacsony #Badacsonytomaj #BadacsonyBor7 #bor #borhetek #BadacsonyPark

Megközelítés